.
Les notícies sobre el Gremi de la Fusta
info@cecot.org

Taula de preus de la fusta

Us facilitem la taula actualitzada amb els indicadors de preus de la fusta de la Llotja de Vic a 11 d'abril de 2024. Els indicadors de preus orientatius s'entenen sobre indústria, excepte pollancre, sobre camió.

La pròxima actualització està prevista per al mes d'octubre de 2024.

 

Consulta el document al nostre web.

Calendari de festes laborals per a l'any 2025

Us informem que s'ha publicat en el DOGC, l'ORDRE EMT/85/2024, de 23 d'abril, per la qual s'estableix el calendari oficial de festes laborals a Catalunya per a l'any 2025.  

 

Més informació

Els boscos de Catalunya: cada cop més densos i vulnerables

El territori forestal de Catalunya constitueix més del 50% de la seva extensió total, superant en percentatge països com Suïssa o Canadà. Els boscos catalans han experimentat un creixement del 4% en els últims 12 anys, segons el tercer Inventari Forestal Nacional (IFN3). Aquest augment inclou tant boscos com matollars, i actualment s'estima que els terrenys forestals representen un 61% de la superfície total de Catalunya.

 

Llegeix l'article

T'ajudem a consolidar i enfortir el teu negoci

Aprofita l'assessorament gratuït per al teu negoci com a autònom/a, que inclou 13 hores d'ajuda en àrees clau i formació online.

Requisits: autònoms, TRADE, petites empreses amb menys de 4 treballadors i facturació inferior a 500.000 €, i autònoms que volen reemprendre. Tot això valorat en 7.500 €, però és sense cap cost gràcies a la col·laboració de l'Autcat i la Generalitat de Catalunya. Les places són limitades.

 

Més informació

Calcula la petjada de carboni de la teva empresa sense cost amb els cupons d'ACCIÓ

Avançar cap a la sostenibilitat representa la gran oportunitat empresarial dels propers anys. Els Cupons ACCIÓ Green són el primer pas per fer-ho possible. Amb ells podràs calcular i reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle per disminuir la vulnerabilitat de la teva empresa respecte a l’emergència climàtica. 

 

Demana informació

La Cecot i Egarsat manifesten la seva preocupació per l’increment de l’absentisme laboral que consideren “un problema de país”

Amb motiu del Dia Mundial de la Seguretat i la Salut en el Treball el Club Cecot de Recursos Humans ha organitzat una sessió de treball per analitzar l’augment de l’absentisme laboral i proporcionar eines i protocols a les empreses per gestionar l’absentisme presencial i l’absentisme emocional.

 

Més informació

Redueix els teus costos energètics amb el nostre assessorament especialitzat en contractació de gas i electricitat
El control de la despesa és clau per la rendibilitat de les empreses.
 
A més d’ajudar-te a reduir els costos avui dia, amb el nostre acompanyament estaràs millor preparat per afrontar els canvis dels mercats energètics en el futur.
 
Fires del sector
FIRHÀBITAT
 
Firhàbitat, la fira de la Bioconstrucció i l'Eficiència Energètica, arribarà, a la quarta edició que es celebrarà a Avià entre el 10 i 12 de maig. 
 
CONSTRUMAT
 
Entre el 21 i el 23 de maig tindrà lloc una nova edició de la Fira Construmat al Recinte Gran Via de Barcelona. Construmat és la fira de referència en Espanya del mercat de la construcció reconeguda pel seu compromís amb la innovació, sostenibilitat i el negoci.
 
Oferta formativa

Programa de desenvolupament empresarial

Data: 06 de maig al 5 de juny
Durada: 30 hores
Presencial

Estratègia per a pimes: Disseny i implementació del pla estratègic empresarial

Data: 10 al 17 de maig
Durada: 8 hores
Presencial
Yo me sumo a Planeta Madera, ¿y tú? #PlanetaMadera www.planetamadera.org
info@cecot.org