Les notícies sobre el Gremi de la Fusta
info@cecot.org
Sessió informativa | Principals novetats del Conveni Col·lectiu de les indústries de la fusta de la província de Barcelona 

El proper 7 de febrer es celebrarà una sessió informativa on l'assessor de relacions laborals de Cecot, l'Àngel Buxó, ens donarà a conèixer les principals novetats del recentment signat Conveni Col·lectiu de les indústries de la fusta de la província de Barcelona.

 

L'acte tindrà lloc al Centre Metal·lúrgic de Sabadell, c/ Indústria, 16 Sabadell, a les 18 hores.

 

Inscriu't'hi!

Conveni col·lectiu de treball del sector de les indústries de la fusta | pendent de publicació

Us informem que s'ha signat el Conveni col·lectiu de treball de les indústries de la fusta de la província de Barcelona. 

 

Codi de conveni: 08005785011994

Pendent de publicació

 

Més informació

Festivitat de Sant Josep | Concurs de disseny Jordi Amat

Un any més el Gremi de la Fusta organitza la seva tradicional Festivitat de Sant Josep i en el marc de les activitats programades s'engega la vuitena edició del concurs de disseny Jordi Amat. 

 

Aquest concurs té per objectiu premiar i valorar el disseny industrial del mobiliari de la llar elaborat en fusta. Està obert a participants professionals en els àmbits d'arquitectura i disseny de tot Catalunya, així com a professionals del sector fuster i estudiants de disseny interessats en aquest àmbit específic.

 

Més informació

Vols participar en les festivitats de Sant Josep del Gremi de la Fusta?

En el marc de les celebracions de les Festivitats de Sant Josep, tindrà lloc el tradicional Sopar de Germanor el divendres 15 de març a les 20:30 hores al restaurant La Coral de Prodis a Terrassa. 

 

A més, en el decurs del sopar es farà l’entrega dels premis del Concurs Jordi Amat, l’Obra de Sant Josep i la Serra d’Argent.

 

Com podeu participar en les celebracions?

 

Patrocinadors:
Aquelles empreses que patrocinen amb un import de 300 euros o més, el Gremi els convidarà amb un tiquet per al sopar i els hi donarà visibilitat en els tiquets de venda, en la projecció de logos durant el Sopar de Germanor i en farà difusió a les xarxes socials.

 

Col·laboradors:
Aquelles empreses que col·laboren amb un import entre 150 euros i 300 euros, el Gremi els donarà visibilitat en els tiquets de venda del sopar i en la projecció de logos durant el Sopar de Germanor i en farà difusió a les xarxes socials.

 

Sorteig:
Aquelles empreses que participin amb lots i regals per sortejar entre els assistents al sopar seran anomenades en el decurs del sorteig. 

 

Més informació

Adhesius del Gremi per als associats 

Amb l'objectiu de promoure les empreses agremiades com a sinònim de professionalitat i qualitat, us informem que teniu a la vostra disposició els distintius del Gremi de la Fusta. 

 

Disposem de dos formats d'adhesius, en mida DIN-A4 per posar al vidre de l'establiment, o bé en format DIN-A5 per posar al vehicle.

 

D'altra banda, us recordem que ens podeu fer arribar el logotip de la vostra empresa per incloure’l a la web de Gremi al directori d'empreses agremiades. Cal que ens indiqueu també l’enllaç de la vostra web.

 

Podeu sol·licitar-los al correu electrònic gremidelafusta@cecot.org o bé al telèfon 937366036.

Entra en vigor la cotització a la Seguretat Social per a tot l'alumnat de pràctiques formatives

Us informem que amb la publicació del Reial decret llei 2/2023, de 16 de març, es va aprovar un canvi normatiu que afecta tot l'alumnat que fa pràctiques formatives, inclosa la formació professional per a l'ocupació.

 

Concretament, s'estableix que, a partir de l'1 de gener de 2024, l'alumnat ha de cotitzar a la seguretat social.

 

Més informació

La Cecot impulsarà un gran pacte nacional per reformar l'administració pública i adaptar-la al segle XXI 

El president de la Cecot, Xavier Panés, ha compartit els eixos de treball destacats de la patronal catalana per al 2024 durant la trobada anual amb professionals dels mitjans de comunicació. Ha anunciat que, durant aquest any, la Cecot liderarà un ampli pacte de país amb l'objectiu de reformar l'administració pública i ajustar-la als requisits del segle XXI.

 

Més informació

HÀBITAT, Textilhogar i Espai Cuina SICI tornaran a celebrar-se de manera conjunta 

Fira València acollirà l'any vinent una nova convocatòria conjunta de grans fires internacionals centrades en els sectors de l'habitatge. Del 30 de setembre al 3 d'octubre de 2024, es durà a terme simultàniament una nova edició de la Feria Hábitat València, TEXTILHOGAR Home Textiles Premium i Espacio Cocina SICI

 

Més informació

Fires del sector
CONSTRUMAT
 
Entre el 21 i el 23 de maig tindrà lloc una nova edició de la Fira Construmat al Recinte Gran Via de Barcelona. Construmat és la fira de referència en Espanya del mercat de la construcció reconeguda pel seu compromís amb la innovació, sostenibilitat i el negoci.
 
FIRHÀBITAT
 
Firhàbitat, la fira de la Bioconstrucció i l'Eficiència Energètica, arribarà, a la quarta edició que es celebrarà a Avià entre el 10 i 12 de maig. 
 
Formació d'interès

Pla d'igualtat: Desenvolupament, implantació, seguiment i 

avaluació

Data: Flexible
Durada: 25 hores
Online

Revolució IA creativa: eines i estratègies en el màrqueting i la comunicació

Data: 7, 9 i 14 febrer
Durada: 12 hores
Presencial

Linkedin: Funcionalitats, posicionament i desenvolupament

 

Data: 04/03/24
Durada: 12 hores
Presencial
Yo me sumo a Planeta Madera, ¿y tú? #PlanetaMadera www.planetamadera.org
info@cecot.org