Les notícies sobre el Gremi de la Fusta
info@cecot.org
ESPECIAL SANT JOSEP
Feliç dia de Sant Josep, patró dels fusters!

Sopar de Germanor

El passat 15 de març va tenir lloc el tradicional Sopar de Germanor del Gremi de la Fusta. Aquest any es va celebrar la 29a edició de l'emblemàtic Sopar.

 

Es va fer entrega dels premis Concurs Jordi Amat, es va lliurar el reconeixement de l'Obra Sant Josep 2024 i es va fer el reconeixement Serra d'Argent als jubilats recentment.

Concurs d'aprenents

Daniel Terrado guanyador del 1r premi del Concurs d'Aprenents

El Gremi de la Fusta ha celebrat avui, 29 de febrer, la 21a edició del Concurs d’Aprenents de Fusteria, amb la participació d'alumnes de diferents centres formatius de Catalunya: l’Institut Escola Industrial de Barcelona, Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà de Llobregat, Institut Escola del Treball de Barcelona, Institut Escola Cavall Bernat de Terrassa i Escola Industrial de Sabadell.

 

Els premis, lliurats per Josep M Mur, secretari del Gremi de la Fusta, Antonio Solís i Rubén Vallés, vocals del Gremi de la Fusta, compten amb una dotació econòmica que enguany ha estat per:

  • 1r premi (dotat amb 300€):
    Daniel Terrado de l'Insitut Escola del Treball de Barcelona
  • 2n premi (dotat amb 200€):
    Heimdal Barco de l'Institut Escola del Treball de Barcelona
  • 3r premi (dotat amb 100€):
    Sergio González de l'Institut Cavall Bernat

 

Més informació al nostre web.

Concurs Jordi Amat

Paula Terra guanyadora de la 8a edició del Concurs Jordi Amat

Paula Terra, amb el seu projecte Sky, un moble modular i multifuncional per emmagatzemar ampolles de vi que combina funcionalitat i elegància, va ser la guanyadora de la vuitena edició del Concurs Jordi Amat. Alexis Boronat i Paula Terra van obtenir el segon i tercer premi, respectivament. Aquest any s'han rebut 9 candidatures en aquest concurs en què el Gremi vol promoure el disseny industrial en fusta i reconèixer la tasca dels professionals del disseny de tot Catalunya que aposten per aquestes materials.

 

Accedeix a la notícia.
Obra Sant Josep

Aquest any, la Junta Directiva del Gremi de la Fusta, ha atorgat el Premi Sant Josep a l’Edifici Eco Equip situat a la població de Terrassa. Es tracta d’un edifici dotacional de 1200 m2 construït al 100%  amb estructura de fusta per donar servei als treballadors de l’empresa EcoEquip. 

 

Accedeix a la notícia.

Acord del conveni col·lectiu de treball de les Indústries de la Fusta de la província de Barcelona, calendari laboral per a l'any 2024

Us informem que s'ha publicat en el BOPB, la Resolució, per la qual es disposa la inscripció i la publicació de l’Acord de la Comissió Paritària del Conveni col·lectiu de treball de les Indústries de la Fusta de la província de Barcelona, relatiu al calendari laboral per a l’any 2024.

 

Més informació

Fires del sector

REBUILD | IFEMA MADRID

 

Rebuild, esdeveniment líder en construcció industrialitzada, digitalització i sostenibilitat per l'edificació, tindrà lloc a Madrid entre els dies 19 i 21 de març. Més de 560 experts conformen el millor programa de conferències, amb una agenda específica per a cada perfil professional com arquitectes, promotors, constructors, arquitectes tècnics, enginyers, instal·ladors, dissenyadors d'interior.

 

Més informació

FIRHÀBITAT
 
Firhàbitat, la fira de la Bioconstrucció i l'Eficiència Energètica, arribarà, a la quarta edició que es celebrarà a Avià entre el 10 i 12 de maig. 
 
CONSTRUMAT
 
Entre el 21 i el 23 de maig tindrà lloc una nova edició de la Fira Construmat al Recinte Gran Via de Barcelona. Construmat és la fira de referència en Espanya del mercat de la construcció reconeguda pel seu compromís amb la innovació, sostenibilitat i el negoci.
 
Formació d'interès

IA de Copilot: Reinventa la teva estratègia de màrqueting

Data: 04/04/24
Durada: 3 hores
Híbrida

Finances per a empresaris/es i directius/ves

 

Data: 18 al 25 d'abril
Durada: 8 hores
Presencial
Yo me sumo a Planeta Madera, ¿y tú? #PlanetaMadera www.planetamadera.org
info@cecot.org