Les notícies sobre el Gremi de la Fusta
info@cecot.org
Conveni col·lectiu de treball del sector de les indústries de la fusta | Signat un preacord

Us informem que s'ha signat un preacord del Conveni col·lectiu de treball de les indústries de la fusta de la província de Barcelona. 

 

Codi de conveni: 08005785011994

Pendent de publicació

 

Més informació

Festivitat de Sant Josep | Concurs de disseny Jordi Amat

Un any més el Gremi de la Fusta organitza la seva tradicional Festivitat de Sant Josep i en el marc de les activitats programades s'engega la vuitena edició del concurs de disseny Jordi Amat. 

 

Aquest concurs té per objectiu premiar i valorar el disseny industrial del mobiliari de la llar elaborat en fusta. Està obert a participants professionals en els àmbits d'arquitectura i disseny de tot Catalunya, així com a professionals del sector fuster i estudiants de disseny interessats en aquest àmbit específic.

 

Més informació

Festivitat de Sant Josep | Concurs d'Aprenents

També, en el marc de les festivitats de Sant Josep, el Gremi de la Fusta organitza el Concurs d’aprenents. Aquest any ja en la seva 21a edició.

 

Els alumnes es veuran desafiats a mostrar el seu potencial mitjançant un treball que serà revelat en el mateix moment de l'inici del concurs. El jurat avaluador tindrà l'oportunitat d'observar com els concursants gestionen la pressió i la incertesa, amb tres hores a la seva disposició per completar el projecte, utilitzant els materials i eines necessàries.

 

Posteriorment, es comunicarà oficialment els guanyadors als quals se’ls lliurarà un primer premi de 300 €, un segon de 200 € i un tercer 100 €. El concurs d’aprenents pretén promoure i dignificar aquests oficis que es troben poc valorats entre els nostres joves.

 

El concurs tindrà lloc el dijous 29 de febrer a partir de les 9 hores a l’escola Municipal d’Art de Terrassa.

 

Més informació

Adhesius del Gremi per als associats 

Amb l'objectiu de promoure les empreses agremiades com a sinònim de professionalitat i qualitat, us informem que teniu a la vostra disposició els distintius del Gremi de la Fusta. 

 

Disposem de dos formats d'adhesius, en mida DIN-A4 per posar al vidre de l'establiment, o bé en format DIN-A5 per posar al vehicle.

 

D'altra banda, us recordem que ens podeu fer arribar el logotip de la vostra empresa per incloure’l a la web de Gremi al directori d'empreses agremiades. Cal que ens indiqueu també l’enllaç de la vostra web.

 

Podeu sol·licitar-los al correu electrònic gremidelafusta@cecot.org o bé al telèfon 937366036.

10 recomonacions científiques per mantenir vius els boscos

Els boscos de Catalunya es troben en una situació alarmant amb factors com sequeres, onades de calor, erosió i incendis. Hi ha una creixent demanda per dinamitzar el món rural i utilitzar fusta local com a material sostenible. El CREAF ha presentat al Parlament Europeu 10 propostes científiques per millorar la gestió dels boscos catalans. El director, Joan Pino, va compartir aquestes propostes durant el seminari “La necessitat de la gestió dels boscos. El cas dels boscos mediterranis”, organitzat per l’eurodiputat Jordi Solé el 7 de novembre.

 

Llegeix l'article.

HÀBITAT, Textilhogar i Espai Cuina SICI tornaran a celebrar-se de manera conjunta 

Fira València acollirà l'any vinent una nova convocatòria conjunta de grans fires internacionals centrades en els sectors de l'habitatge. Del 30 de setembre al 3 d'octubre de 2024, es durà a terme simultàniament una nova edició de la Feria Hábitat València, TEXTILHOGAR Home Textiles Premium i Espacio Cocina SICI

 

Més informació

Formació d'interès

Pla d'igualtat: Desenvolupament, implantació, seguiment i 

avaluació

Data: Flexible
Durada: 25 hores
Online

Linkedin: Funcionalitats, posicionament i desenvolupament

 

Data: 04/03/24
Durada: 12 hores
Presencial

Tancament de vendes: millora el procés

de venda

 

Data: Flexible
Durada: 16 hores
Online
Yo me sumo a Planeta Madera, ¿y tú? #PlanetaMadera www.planetamadera.org
info@cecot.org