Les notícies sobre el Gremi de la Fusta
LA FUSTA EN NOTÍCIES
Fer reformes a casa, més car i amb més esperes

Els interioristes s'estan trobant amb un escenari d'incertesa mai vist, pel que fa als terminis d'entrega i els increments en la matèria primera, que han pujat més d'un 50% des del mes d'agost. 

 

Una situació que també està patint el sector de la construcció.

 
Amplia la notícia a la nostra web.
Festivitat de Sant Josep | Concurs de disseny Jordi Amat
La pandèmia ens ha obligat a fer un parèntesi forçat en la celebració de la Festivitat de Sant Josep i, entre altres, el concurs de disseny Jordi Amat.
 
El concurs de disseny Jordi Amat té per objectiu premiar i posar en valor el disseny industrial del mobiliari de la llar en fusta, participant professionals d'arquitectura i disseny de tot Catalunya, així com professionals de la fusta i estudiants de disseny.
 
I...aquest 2022 el tornarem a posar en marxa! Et recordem les dotacions de cada premi:
  • Primer Premi 1.500€
  • Segon Premi 1.000€
  • Tercer Premi 600€
Ben aviat et facilitarem les bases per participar.
JORNADA TÈCNICA: Cap a on va el mercat del moble?

 

Avui dijous, 28 d'octubre a les 12h30 tindrà lloc una jornada tècnica online: Cap a on va el mercat del moble?
 
La jornada és gratuïta i cal inscripció prèvia.
 
Pots consultar el programa aquí
6 Milions d'euros per impulsar la gestió forestal dels boscos privats
El Govern ha aprovat avui la despesa plurianual de 6 milions d’euros per atendre una convocatòria extraordinària del Centre de la Propietat Forestal destinada a impulsar la gestió forestal dels boscos privats de Catalunya. 
 
La gestió forestal és indispensable per adaptar els nostres boscos als efectes del canvi climàtic, prevenir els grans incendis forestals i mantenir un teixit de petites i mitjanes empreses forestals que fixen població en zones rurals.
 
Pots ampliar la notícia en el següent enllaç.
KRONOSPAN. Nova Planta a Tortosa
Kronospan ha anunciat que invertirà 180 milions d’euros a Tortosa en una nova planta de fabricació de tauler aglomerat per a la indústria del moble. És la inversió estrangera més gran que s’hagi registrat mai a les Terres de l’Ebre i suposarà la creació d’un mínim de 180 llocs de treball directes.
 
El conseller Torrent ha explicat durant l'acte de presentació que “la de Kronospan serà la major inversió estrangera registrada fins ara a les Terres de l’Ebre” i ha afegit que “és un projecte 100% sostenible i que s’inscriu plenament en el concepte de l’economia circular”.
 
Kronospan és una multinacional austríaca d’origen familiar, creada l’any 1897, dedicada a la fabricació i distribució de panells de fusta. Actualment compta amb una plantilla de més de 14.500 treballadors i més d’una quarantena de fàbriques a tot el món.
 
Pots ampliar la notícia en el següent enllaç.
Neix HelpEmpresa, un projecte amb ADN Cecot
La Cecot, amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, hem posat en marxa el programa HelpEmpresa, que té per objectiu determinar els diferents àmbits de millora i oferir solucions a aquelles empreses que es troben en una situació complicada i així ajudar-les a poder seguir endavant desenvolupant la seva resiliència i adaptabilitat al mercat.
 
HelpEmpresa en 3 paraules és Gratuït, Confidencial i Empàtic.
 
Per tal de participar a HelpEmpresa només has d'entrar a la pàgina web del programa i omplir la fitxa d'inscripció. Una persona de l'equip de HelpEmpresa es posarà en contacte amb tu. Has de saber que les places del programa són limitades! 
 
Trobaràs més informació del programa aquí.
LOTERIA DE NADAL DEL GREMI: 23781

Els dècims del número 23781 es vendran a l'Administració núm. 14, situada a la Rambla d'Ègara, núm. 47 (davant del Parc dels Catalans).

 

Si estàs interessat en tenir participacions fes-nos-ho saber per tal que l'Administració pugui preparar-les.

 

Més informació en aquest enllaç.

Secretària del Gremi
Yo me sumo a Planeta Madera, ¿y tú? #PlanetaMadera www.planetamadera.org