Les notícies sobre el Gremi de la Fusta
PLA DE TRANSICIÓ AL TREBALL D'AUXILIARS EN TREBALLS DE FUSTERIA
Un any més s'ha iniciat el programa de formació i inserció com a pla de transició al treball d’auxiliars en treballs de fusteria i instal·lació de mobles a les instal·lacions ubicades a l’Escola d’Art i Disseny de Terrassa.
 
Aquest programa ha permès formar a més de 160 joves no ocupats com a professionals bàsics en fusteria i moble: formació en mecanització de fusta, ajust i muntatge d'elements de fusteria i mobles, formació en acabats bàsics de fusteria, així com formació en prevenció de riscos laborals en l'ofici. 
 
El programa inclou un període de pràctiques professionals obligatòries. Us informarem a principis d'any del període de pràctiques per si esteu interessats a acollir alumnes en les vostres empreses.
DESCOMPTES PER A L'OBTENCIÓ DE LA CERTIFICACIÓ FSC/PEFC
El certificat FSC o el PEFC, indica quines empreses han dut a terme la gestió forestal ambientalment apropiada en el seu procés de fabricació.
 
Perquè hauries de certificar-te?
-Perquè ets una empresa que busques oportunitats de negoci;
-Perquè et vols diferenciar en mercats, en noves línies de negoci o en nous clients;
-Perquè participes en una cadena de custòdia on els participants ho requereixen (els proveïdors t'ho sol·liciten, el consumidor final t'ho exigeix);
-Perquè la teva empresa promou la gestió forestal responsable i vols donar credibilitat a la teva marca.
 
Consulta l'oferta especials per als socis aquí. Si necessites ampliar la informació, contacta amb el Gremi al tel. 937361102
PLANETA MADERA 
Nou vídeo divulgatiu: Per frenar el canvi climàtic, utilitza fusta
CONVENI COL·LECTIU DE TREBALL DE LES INDÚSTRIES DE LA FUSTA

El passat 12 de juliol es va signar el Conveni Col·lectiu de treball de les indústries de la fusta de la província de Barcelona per als anys 2021-2022. 

Podeu consultar el text del conveni, que es troba pendent de publicació en el DOGC, així com les taules salarials per al 2021 i el 2022 a la web.

SETMANA DE LA FUSTA DE CATALUNYA

 

Els dies 19 i 20 d'octubre se celebrarà el IV Congrés de la Fusta Constructiva en el marc de la setmana de la Fusta de Catalunya.

Podeu consultar el calendari de les jornades en el següent enllaç
LOTERIA DE NADAL DEL GREMI: 23781

Els dècims del número 23781 es vendran a l'Administració núm. 14, situada a la Rambla d'Ègara, núm. 47 (davant del Parc dels Catalans).

 

Si esteu interessats en tenir participacions feu-nos-ho saber per tal que l'Administració pugui preparar-vos-les.

 

Podeu ampliar la informació en aquest enllaç.

Secretària del Gremi
Yo me sumo a Planeta Madera, ¿y tú? #PlanetaMadera www.planetamadera.org