Les notícies sobre el Gremi de la Fusta
CONVENI COL·LECTIU DE TREBALL DE LES INDÚSTRIES DE LA FUSTA

El passat 12 de juliol es va signar el Conveni Col·lectiu de treball de les indústries de la fusta de la província de Barcelona per als anys 2021-2022. 

Podeu consultar el text del conveni, que es troba pendent de publicació en el DOGC, així com les taules salarials per al 2021 i el 2022 a la web.

SEMINARI CONJUNTURA DEL MERCAT DE LA FUSTA A ESCALA MUNDIAL

 

UNEmadera va organitzar un seminari el divendres 23 de juliol per donar a conèixer la situació del mercat de la fusta a escala mundial.

 

Podreu accedir a la presentació del conferenciant Juan Picos, director de l'escola d'enginyeria forestal de Vigo, clicant aquí.
FSC | CONCURS TENS FUSTA
FSC, la certificació forestal que garanteix que la gestió dels boscos es fa d'una manera sostenible, ha posat en marxa un concurs anomenat Do it Yourself. 
 
El concurs té diverses modalitats de participació. Animeu-vos, podeu participar fins al 30 de setembre.
 
Consulteu les bases del concurs en el següent enllaç.
MÉS NOTÍCIES
La fusta, el material del segle XXI amb futur a Catalunya
La construcció amb fusta ha anat en augment els darrers anys a Catalunya. Cada vegada és més habitual veure nous immobles aixecats amb aquest material, que en altres indrets del món són encara més freqüents. Podeu consultar l'article aquí
La fusta, un bé de luxe per la crisi de les matèries primeres
L'article ens explica que l'agressiva política Xina d'importacions i la tendència de substitució del plàstic disparen el cost dels productes forestals. L'Oriol Alba, secretari general de la Cecot dóna la seva visió sobre aquesta situació. Podeu ampliar la notícia aquí.
PLANETA MADERA 
Nou vídeo divulgatiu: Construir en fusta, la revolució que està en marxa
Secretària del Gremi
Yo me sumo a Planeta Madera, ¿y tú? #PlanetaMadera www.planetamadera.org